Chef's Table - 8 retter
Chef's Table for nimbu er en arena hvor kokkene kan ta frem sin lekne side. Her eksperimenterer vi med råvarer, krydder, kombinasjoner og kreasjoner. Nimbu sin første Chef's Table som varte i 11 dager (før nedstenging av Oslo jamfør smittevern) var utsolgt hver eneste dag. Vi fikk masse god tilbakemelding og to av rettene har til og med funnet sin plass ut i vår à la carte.
Det betyr at dere nå kan nyte "Smoked salmon with spicy saffron sauce" og "Lamb minced meat in a bite-sized truffle naan" ved et hvert besøk!
Nå er en ny og spennende 8 retters Chef's Table lansert med nye smaker og råvarer.
Vi gleder oss til å se hvilke retter som finner veien ut i vår à la carte denne gangen.
From Executive Chef Surya
"Our Chefs Table is a specially crafted 8 course meal that consists of wine pairing options. The menu is carefully balanced & created by our chefs who have done in-depth research of existing original authentic recipes & elevating it to new modern intricate flavors & aesthetic appeal. Each dish that is created has a story behind it related with memories & nostalgic experiences, henceforth we want Norway to experience such a special meal throughout our 8 courses. I promise to bring you playful flavors & textures that is new to your palate & enhances dining experience with us through our Indian roots of culture & tradition".